A boldogság kulcsa

Vélemények

 „Anikónak különleges kisugárzása, aurája van, képes olyan hangulatot teremteni, ami magával ragad, megnyugtat, és amiben biztonságban érzem magam. Van benne empátia, de határozott is tud lenni, mikor mire van szükség. Türelmes, kitartó és támogató, miközben végig az én személyes fejlődésemet tartja szem előtt. Fontosnak tartja, hogy ne másoktól tegyük függővé az életünket, hanem saját magunktól várjuk azt, hogy boldogok legyünk, mert így tudunk egészséges és teljes értékű életet élni. Folyamatosan segít abban, hogy más nézőpontból is rá tudjak nézni az életemre, segít egyre jobban megtalálni önmagamat, a saját utamat és a valódi értékeket az életemben. Minden találkozó alkalmával erőt és reményt ad, hogy képes leszek megoldani minden problémát, és képes leszek begyógyítani a sebeimet. Pozitív hatása van annak, hogy járok hozzá, új embernek érzem magam. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki kicsit elveszett az útja során és szeretné újra megtalálni önmagát, helyre szeretné állítani az önbecsülését, önbizalmát, esetleg szeretne többet kihozni önmagából, és szeretné elérni céljait, vágyait, álmait.” (Sz. Tibor)

 „Azért kerestem fel Anikót, mert úgy éreztem, nem látom tisztán a helyzetemet és szükségem van egy coach-ra, aki segít kívülről rálátni magamra, aki segít megtalálni, kihozni belőlem és megélni azokat a legjobb lehetőségeket, melyeket megélhetek. Anikóról személyes ismeretségünk révén az volt az érzésem, hogy megbízhatok benne, kommunikációnkban összhangot és kölcsönös figyelmet tapasztaltam, ezért biztos voltam benne, hogy az ő tükrében rá tudok majd nézni a lehetőségeimre és korlátaimra és támogató hozzáállásával segíteni fog tudni a változás felé tett lépésekben. Már első alkalommal is sokkal többet kaptam tőle, mint amit vártam: nemcsak segített rálátni bizonyos elakadásokra, hanem közös gondolati úton az eddig megszokott gondolkodásmintákon túlmutató lehetőségeket is kimondatott velem. Anikó támogató, tápláló teret tart, melyben az ember úgy érezheti magát, mint egy virág, melyről gondoskodnak. Ápol, odafigyel, metszeget, ha kell, segít szépre nyílni, és nagyon jó érzés a kertjéhez tartozni. Bizalmat sugárzó, pártatlan; diszkrét és mosolygós játékossága átsegít a nehéz helyzeteken. Szuper hallgatóság, figyelmével, intuíciójával és kreativitásával támogatja az szunnyadó lehetőségek kibontakozását. Nem sablon módszerekkel dolgozik, hanem személyre szabottan kísér az önismeret útján. Közös utazásunk során együtt csodálkozunk rá új lehetőségekre, bizalmi légkörben tágítjuk a határaimat. Kreatív és inspiráló az együttműködésünk – szeretettel ajánlom mindazoknak, akik elveszettnek érzik magukat, akik eligazodni szeretnének az útjukon, akik szeretnének rálátni a korlátaikra, megérteni és meghaladni azokat és azoknak, akik készek arra, hogy új utakra léphessenek.” (Sz. László)

 „Anikó megteremti azt a bizalmi légkört, amiben őszintén meg tud nyílni az ember. Objektív, de mégis együttérző. Coaching módszereit egyénre szabja. A cél elérése fontos számára is, ezért a megfelelő coaching eszközökkel segít elérni azt.” (K. Izabella)

„Anikóval csodás volt együtt dolgozni, szuper motiváló és azonnal rád ragad a pozitív kisugárzása:) Szívből ajánlom, nekem nagyon sokat segített:)” (T. Tímea)

„Hosszas tépelődés után vettem rá magam arra, hogy változtassak azon, ami volt. Anikó célirányos kérdéseivel a felszínre hozta, mintegy tükröt tartva elém, szembesített mindazzal, amit addig letakartam magam elől is. Csak, hogy bentmaradjak a komfortzónámban. „A gödör alja ott van, ahol abbahagyjuk az ásást.” Már néhány alkalom alatt is képessé váltam elhagyni+elengedni csomó olyan szokást, amivel magamat húztam vissza vagy csak szimplán áltattam. Nagyon elégedett vagyok a közös munkánkkal, értékes időnek tartom minden percét a konzultációinknak. Bátran kijelenthetem, hogy mindenkinek csak ajánlani tudom! Ezúton is köszönöm Anikó!” (B. István)

„Nekem nagyon pozitív volt a tapasztalatom Anikóval, mint coach szakemberrel. A figyelmével, empátiával, a célzott kérdéseivel nagyon hamar rá tudott állítani arra az útra, amit nekem járnom kell. Mindenkinek csak ajánlani tudom jó szívvel.” (Sz. Dzsamila)

„Anikó megnyerő személyiségének köszönhetően három közös beszélgetésünk hozzásegített ahhoz, hogy az addig háttérbe szorított életmódváltási igényeimet / céljaimat egyfelől megfogalmazzam, másfelől az előtérbe helyezzem az életemben és a szokásos halogatás helyett megvalósítsam őket. Nyilvánvalóan nincs varázspálcája, így a változás oroszlánrésze az én feladatom, de az általa képviselt life coach technikájának köszönhetően mindhárom alkalommal eddig nem tapasztalt motiváltsági szintet érzékeltem. Anikó figyelmes, gyors, együttérző és jó kommunikációs képességű, így úgy érzem a legjobb szívvel tudom ajánlani azoknak, akik akarnak változtatni valamin, csak nem tudják, hogyan kell hozzákezdeni.” (K. Orsolya)

„Mindenkinek ajánlani tudom Dr. Hajagos Anikó Life Coach-ot. Sokat segített abban, hogy változtatni akarjak az életemen. Pozitív személyisége üdítőleg hatott rám. Segített abban, hogy egy számomra fontos személynek meg tudjak és meg akarjak bocsájtani. Minden alkalommal nagyon jól éreztem magam. Kérdéseivel rávilágított fontos szempontokra, hogy az érzéseimet eltudjam mondani. Mindenre csak a legjobbakat tudom mondani. Köszönöm Neked Anikó!” (H. Lajosné)

„A coaching Neked a természetes alapállapotod. Teszed ezt velem azóta, amióta csak barátok vagyunk. És soha nem lehetek eléggé hálás érte.” (B. Sándor)

„Mindenre csupa jót tudok mondani. Nagyon jól éreztem magam minden alkalommal. Anikó személyisége is motiváló volt számomra, ahogy kérdezgetett és összeszedtünk sok pontot, amiket teljesíteni akartam – részben miatta is, és közben átformálódott csak „magam miattra”, mert éreztem, hogy milyen jó a változás, a sikerélmény. Plusz lökést adtak ezek a beszélgetések, így motiváltabb lettem a változásra. Olyan boldogan mentem haza, mint máskor szinte soha. A kissé unalmas munka után a vele való találkozás maximálisan feltöltött. Sőt, miután hazaértem, párom azt mondta, úgy nézek ki, mintha egy Bora-borai utat nyertem volna, annyira fel voltam pörögve és töltődve, csak úgy ragyogtam… Köszönöm Neked Anikó! Mindenkinek szeretettel ajánlom.” (L. Barbara)